tirsdag den 25. juni 2013

Nogengange trænger man bare til.... noget andet end det man plejer!

Noget af det bedste jeg ved er at få lov til at lege med nyt legetøj.
Så i dag fandt Beth fra Scout sin fine, fine japanske maskine frem - og *suk*, jeg er forelsket, og aner simpelthen ikke, hvordan jeg nogensinde har kunne leve uden sådan én?

Vi har håndtrykt kort for at gøre lidt reklame for vores 'Bits & Bobs Craft Café' - som finder sted hveranden onsdag 11-13 i kælderen på Jessensgade, Horsens.
Beth har tegnet de fineste illustrationer og sat dem sammen til et rigtig skønt motiv.

Serigrafi for sjov - Meraki og Scout legede med nye kort til Craft Café

Alle illustrationerne er håndtegnet af Beth fra Scout.dk
Det er fantastisk at få lov til at prøve en helt ny teknik og en helt ny måde at arbejde på - det er ikke så tit det sker længere, desværre.

Når vi udfordrer os selv, og giver os selv lov til at prøve noget vi ikke har arbejdet med før, er det én af de sundeste ting vi kan gøre for vores kreativitet.

Når vi giver både vores hoved og hænder noget nyt at forholde sig til - noget som føles anderledes end det vi er vant til, noget som kræver en anden måde at tænke på, lytte på, arbejde på
- så bliver vi mere nærværende, mere lyttende og meget mere modtagelige.
Derfor er det oftest dér vi får et væld af nye ideer!

Hvornår har du sidst prøvet en helt ny teknik, eller gjort noget helt andet end du plejer? Fik du noget ud af det - andet end totalt snavsede hænder?


De færdige kort kan du se et smugkig på her på Instagram.
Eller også kan du jo kigge forbi i morgen til lidt kreativ hygge. Jeg vil gerne lære dig noget nyt, fx en ny teknik til at hækle et babytæppe, hvis du trænger til en udfordring ;-)


6 kommentarer:

Karina sagde ...

Æææj det er SÅ sjovt at trykke med print go go:-)Fine fine kort

fasterfis sagde ...

Jeg får sådan lyst til at bo i nærheden!

Trine Kok sagde ...

Vi SAVNEDE DIG, Karina!
Kommer du og leger i dag? - Måske skal vi lave kort en anden gang, også, hvor du skal være med?

Trine Kok sagde ...

Det kan jeg sgu godt forstå ;-)

Karina sagde ...

Åh du er sød Trine:-) Som du nok har opdaget kom jeg så ikke i dag. Men kommer bestemt en anden gang. Engang imellem er der lige flere aftaler der ramler sammen:-)

Helle D sagde ...

Jamen hvor er det bare for pudsigt - jeg er NETOP igang med projektet! - fik langt om længe anskaffet mig en brugt maskine og blæk (som jeg i øvrigt kom til at betale to gange toldgebyr for - ggrr..)- så der tegnes på livet løs!!!! Ikke let med stregtegninger, når man er vant til at farver spiller en mega rolle i frembringelserne.... I øvrigt med inspiration fra Karinas indlæg om Beths maskine :-) YAHOO!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...