fredag den 19. juli 2013

Note på note

Jeg kommer altid til at købe endnu en notesbog til samlingen, jeg KAN simpelthen ikke lade være.

Her er et (lille) udpluk af dem, der ligger og venter på min næste vilde idé til et projekt, eller på alle de strikkeopskrifter jeg altid lige skal have konstrueret.

Nogen gange finder jeg en særligt smuk notesbog, som i sig selv er nok til at sætte gang i mine tossede ideer og skriverier.

Har du det også sådan?
Er der også ét eller andet du simpelthen ikke kan få nok af, og som inspirerer dig gang på gang?

Åh, alle de ideer der bare venter på at blive skrevet ned...


  1. Lille, hyggelig notesbog fra Søstrene Greene. Jeg tror måske jeg har 15 af dem, de passer lige i tasken, og bliver for det meste fyldt ud med hverdags-skiblerier om indkøb, huskelister og så videre.
  2. Lækre læder! Der er noget med læderindbundne bøger som får mit mundvand til at løbe og mine fingre til at klø efter at fylde dem ud med vidtløftige tankespind. 
  3. Smuk, smuk, smuk - fra Sisterbrandt. Og perfekt til strikkeopskrifter, når der skal tegnes og fortælles.
  4. Tyk, megablomstret og farvestrålende notesbog fundet på tilbud engang for længe siden. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad den skal bruges til, for den fortjener næsten noget helt særligt.
  5. Pæn og inspirerende - fra Ikea (af alle steder?)
  6. Årh, jeg ville hyre Sara fra Minimega til at designe alt i mit liv, hvis jeg havde råd. Men indtil jeg har det, må jeg skrive alle mine drømme ned i den fantastiske bog hun har designet.
  7. Lille, skæv og tosset bog fundet i en genbrugsbutik. God til små, skæve og tossede ideer.


4 kommentarer:

MetteFie sagde ...

Smykke det er de, men jeg synes ikke de er til at finde igen, når nu man skal bruge sine notatet, derfor bruger jeg min ipod og strikke apps mm.

MVH
Mette

Liv (pladstilverden) sagde ...

Jeg er også til notesbøger. Hold nu op altså. Har 2 (lange) hylder med 'nye' notesbøger, der venter på at blive taget i brug. Og køber alligevel hele tiden nye. KAN IKKE lade dem stå... men bruger også flittigt! ;-) dejligt med en lidelsesfælle, Trine : )

Thea Vaskavulla sagde ...

Sådan har jeg det også!!! Det har jeg altid været - i hele min skoletid blev jeg hvert år, når ferien var ved at være slut såkaldt "blok-liderlig"; er der noget bedre end nye blokke og bøger til at starte et nyt år op i? Det er skøøøøønt :D

Ellen Kathrine sagde ...

Og notes bøger fra alle mine rejseeventyr da.jeg var ung står stadig og fylder ved siden af logbøgerne med analyser af min kommunikation med andre.. på job og privat... elsker de bøger og kan altid bladre tilbage og finde noterne igen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...