lørdag den 13. juli 2013

Vind bøger fra Lene Holme Samsøe - giveaway

Vind strikkebøger i giveaway på Meraki blog


Jeg har fået fingrene i to af de bedste strikkebøger jeg ved. Jeg ELSKER dem!
De er fulde af smukke strikmodeller, flotte billeder og letforståelige opskrifter.

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg holder rigtig meget af Lene Holme Samsøes designs, og faktisk var jeg flabet nok til at kontakte hende, for at høre om hun havde en bog hun gerne ville forære væk.

Og ved I hvad - det havde hun sgu!

Så i går landede der ikke én, men TO af hendes bøger i min postkasse, med kærlig hilsen.

Jeg er ved at gnave min arm af i ren ærgelse - for 'Suveræn Strik' har stået på min ønskeseddel i flere måneder, og endelig har jeg fået fingrene i den, men kun for at forære den videre...
Mon nogen opdager, hvis jeg selv lister et lod med i konkurrencen? ;-)

Jeg er rigtig glad for at kunne dele LHS's generøsitet videre;
i min verden er det Meraki i yderste potens:
At skabe noget med kærlighed, hjerte og kreativitet - og dele det med resten af verden!

Hvis du har lyst til at blive den heldige vinder af ikke mindre end TO smukke, inspirerende strikkebøger skal du lægge en kommentar under dette indlæg, og fortælle, hvem der sidst har givet dig en kreativ overraskelse?

Jeg trækker lod om den heldige (!!! Grrrrr !&#?) kartoffel om en uge - altså på næste lørdag 20 juliOg så det med småt:
En giveaway har til formål at give noget væk - ikke et spørgsmål om at stille betingelser for at være med. 
Du skal hverken danse mambo, synge serenader eller klikke på tusinde forskellige knapper. Du skal sådan set bare skrive 'hej', og så er det nok :-)
Få du alligevel lyst til at dele nyheden med andre vil jeg blive rigtig glad - og så skal du få et smækkys som tak, skal du!
Hvis du ikke har en blog er du velkommen til at sende mig en mail på hej@trinekok.dk i stedet.
Jeg har ikke modtaget noget som helst for at skrive dette indlæg - andet end en god fornemmelse i maven over (forhåbentlig) at kunne gøre én af jer rigtig glad!


67 kommentarer:

AB sagde ...

Åh, den gad jeg godt vinde. Sidst jeg fik en kreativ overraskelse...hmmm...gælder det, da jeg kom hjem efter min far havde passet begge unger hele dagen og hans kone havde malet vores plankeværk færdigt? Det var dælme en lækker overraskelse og da også lidt kreativ :-)

Berit sagde ...

Åh jo den vil jeg gerne vinde��
Den sidste der overraskede mig med krea var min mor, da hun gav mig en overlocker i fødselsdagsgave.

Håber jeg vinder og kan komme hjem fra ferie til nye strikkebøger

Helle D sagde ...

Det har en ny god bekendt igår! Fik en bog med en masse kreative øvelser om det at tegne "ubevidst" og bare at turde gøre det og springe ud i det...den blev givet til mig med tanke på, at jeg ofte øver mig i at tegne med den forkerte hånd - MEGA godt set af hende og en top fed gave!!! XXX

Carina Gülstorff sagde ...

Skøn, skøn giveaway, som jeg rigtig gerne ville vinde.. ;) Jeg synes jeg får kreative overraskelser hele tiden, f.eks. her i blogland hvor jeg ikke kan blive andet end inspireret. Jeg stødte på for noget tid siden på en tryk-broderi workshop via blogland, som jeg efterfølgende meldte mig til og det er den største kreative overraskelse jeg længe har oplevet. Jeg meldte mig til, for at lære lidt flere broderi sting, og fik så meget mere med hjem.. Jeg blev nemlig hel forelsket i tryk på stof m.m. som der helt sikkert skal arbejdes mere med i fremtiden.

gulstorff1983@gmail.com
Denlillaelefant.blogspot.dk

Sandie sagde ...

Nøj dem ville jeg elske at vinde og straks give videre til min skønne mor, som har genfundet lysten til at strikke!
Hun strikkede til mig som barn, men har ikke strikket i mange år, men sidste år gav hun hæklenålen en pause og fandt strikkepindene frem igen. Nu bliver børnebørnene (og jeg) så jævnligt kreativt overrasket med hjemmegjorte strikkerier fra mormors pinde :) LOVE IT!!

Konen sagde ...

Jeg vil gerne være med

Anne sagde ...

Jeg vil rigtig gerne være med!!! Den sidste kreative overraskelse jeg fik var et par håndledsvarmere, min mor havde strikket til mig:)

Anonym sagde ...

Strikkebøger er altid velkomne - og kreativ overraskelse: ældstesønnens seneste musikvideo :)
Conny (@) familienfisker (.) dk

Heidi sagde ...

En kreativ overraskelse er det kanskje ikke, men likevelnen stor glede! Jeg har lært å slå Nupereller (orkis) av Anne Bruvold og takker henne masse for at hun deler sin kunnskap så sjenerøse! http://nuperelle.blogspot.no/

pif paf puf aka Lea. sagde ...

Åh lækker give away! Den sidste kreative gave var fra mig selv. ;-) et dukkekursus hos smilerynker. :-)

Stine S sagde ...

Jeg vil også gerne være med! Jeg gør tit det omvente, altså overrasker nogen med noget kreativt. Sidst ryddede jeg ud i mit garnlager og gav det hele til en skøn pige som strikker/hækler tæpper til fordelt for maasaikvinders mulighed for uddannelse. Hun blev både glad og overrasket!
Kh Stine

Tina/ Ms. Knit sagde ...

Så lækker give away - jeg er helt sikkert med! Min sidste kreative overraskelse var fra min søster, som er en hækle guru - hun har hæklet utallige dyr til min lille dreng, og de bringer altid stor glæde hos både mor og søn!

Hanne M sagde ...

Jeg krydser fingre!
Jeg elsker at blive kreativt overrasket. På flere måder. F.eks. ved at få tilsendt et link til en ny sej strikketeknik-video på nettet, som bare må prøves af. Det er sjovt.

Anonym sagde ...

Min sidste kreative overraskelse, var da min mormor havde sidste jul havde broderet en pakkekalender til min yngste søn, ligesom hun også har lavet min for over 30 år siden - det er altså hyggeligt! :O)

Vh Lene - lene_bech@hotmail.com

MetteFie sagde ...

Min moar hæklede det flotteste sjal til mig for et par år side i fødselsfagsgave lige i mine farver.
Kh
Mette

Ellen Larsen sagde ...

Min sidste krea - overraskelse var da jeg overrumplede mig ved at klippe i min fine strikkede trøje på rundpind for at lave en cardigan. Jeg er nybegynder men overraskede mig selv ved at turde springe ud i det.

Simone sagde ...

Min seneste kreative overraskelse, da jeg var til et blogtræf, for ikke mange uger siden, og jeg lige pludselig lærte en masse origami, som jeg slet ikke vidste jeg kunne. Det var en positiv overraskelse.

M sagde ...

Nuuuuarghh, dem vil jeg gerne vinde!!! Men jeg kan simpelthen ikke huske den sidste kreaoverraskelse. Manden malede en trappestige i går og satte skridsikker tape på trinene...gælder det?

Sanne sagde ...

Uh, dem vil jeg bare gerne vinde!!!

Dorthe sagde ...

Dem vil jeg rigtig gerne vinde. Min datter gav mig en den smukkes æske hun havde pyntet med papir. Tror det hedder et eller andet fint. Den gjorde mig rigtig glad.

Gitte K sagde ...

Er også kæmpe fan Lene Holme Samsøe, men er på det sidste også blevet en del inspireret af Anette Danielsen, det skønne ved strikkebøger er netop af man kan låne lidt fra den ene model og sætte sammen med den anden eller måske bare følge en opskrift fra ende til anden, hmm måske man skulle prøve det en dag:-)

unikarina sagde ...

Den, som sidst gav mig en kreativ overraskelse (dog ikke fysisk til mig), var min ene søster. Hun er begyndt at strikke igen efter mange års pause - hun strikkede en trøje til hendes veninde. Nu er hun i gang med at strikke en trøje til sig selv. Jeg synes,at hun er sej bare at springe ud i det igen. Hvis jeg vinder bøgerne, så skal hun også have dem. Jeg ved, at hun gerne vil strikke en cardigan fra Suveræn strik.

mordorte sagde ...

Ååå. Dem vil jeg gerne vinde. Har set mange af Lene´s modeller, men ikke selv prøvet, at strikke nogle af dem i nu, da jeg ikke har været så heldig at eje nogle af hendes bøger. Det kunne jo være dejligt at blive ejer af dem.
Der er mange der hele tiden giver nogle kreative ideer. Det sidste jeg selv er med i er et broderi, der fortælle om Julesminde banen. Den gamle tog bane der gik fra Juelsminde til Horsens. Rigtig spændende, med mange spændende og dygtige mennesker i alle aldersgrupper. Der er nogle der har fotograferede, nogle der har udvalgt motiverne, en der har malede motiverne i akvarel, nogle har overført motiverne over på stof og mange andre har givet et økonomisk tilskud for at det hele kan lade sig gøre. Så er der alle os der prøver at brodere motiverne. Til sidst vil der være nogle der skal sætte motiverne sammen og få dem ramme ind, så de kan komme op at hænge på Glud museum.

Liv (pladstilverden) sagde ...

Jeg vil da være med!
Susanne med Sus' Krea Hjørne har senest overrasket mig med lækker krea gave i posten. Så hun fortjener faktisk også et lod i din Give Away! :-)

June Spuur sagde ...

Disse bøger er jo bare ØNSKET over alle ønsker :) Sidst jeg fik en kreativ overraskelse var faktisk I DAG !!!! En kær veninde kom med 4 par hjemmestrikkede sokker til min julehjælp indsamling af håndlavede/hjemmelavede kreative ting - og det er jo fantastisk at så mange gerne vil hjælpe mig med at hjælpe andre. Så sådan et par bøger her vil jo være helt ideelt for mig i mere end en forstand.
Jeg håber .. og beder til giveaway gudinderne og fløjter en lille melodi så jeg er sikker på du har hørt at jeg lige var forbi her :)
min mail er jusp@hotmail.dk

og se gerne mere om min julehjælp på www.spuurspot.blogspot.dk

Sarah sagde ...

Så sent som igårfik jeg en lille overraskelse af min søster. -et sæt strømpepinde af kronhjorteben. Glæder mig til afprøve dem....

Anonym sagde ...

Ejjjj... de bøger savler jeg altid over hvis jeg kommer i nærheden af dem. Lækre, tynde og spændende opskrifter -What´s not to like? Sidst jeg fik noget kreativt var en tegning fra min datter, hvor hun havde tegnet mig og hende.. -Jeg spotter en "kreativist" ;-) Krydser fingre for at jeg finder bøgerne;-) Kh Kristina (k_kostner@hotmail.com)

Pernille sagde ...

Ohh, jeg holder også meget af Lene Holme Samsøe.

For ikke så længe siden fik jeg tilbudt en hel masse strømpegarn fra en læser - se det var en overraskelse og masser af glade kreative timer til mig.

Den anden vej, brugte jeg det meste af et år til at strikke en trøje til min kæreste i al hemmelighed. Glæden var stor da den var færdig og jeg kunne give ham den. Og at han har brugt den selvom det er for varmt, glæder endnu mere :)

Henriette Terkelsen sagde ...

Min sidste kreative overraskelse var en brugt overlocker som min mand købte til mig for... 2 år siden, tror jeg. Jeg er stadig ikke blevet venner med den. I teorien en dejlig overraskelse, i praksis desværre ikke så skøn. Og det er alt for længe siden...

Kreativt Rod - lige mig sagde ...

Vil rigtig gerne deltage :-)
Den sidste krea overraskelse var fra min datter som uden opfordring købte garn til mig Jubii.
Og desuden syntes kæresten jeg skulle se at få købt mig nogle ting til mit kreaværelse :-)Han hjalp med at finde og gøre meget for at jeg skulle være glad.

lih1966@live.dk

Anonym sagde ...

Fantastisk give-away og flott blogg:-)
Jeg fikk en kreativ overraskelse da jeg ble mamma til en jente for noen måneder siden. Da åpenbarte det seg mange fine strikkeoppskrifter :-)
-Mariann-

Anonym sagde ...

Åhh... jeg har også længe villet have Suveræn strik! Jeg har ikke rigtig fået en kreativ gave... men jeg fik en lille blomster buket fra min teenager datter her den anden dag... og faktisk må det betegnes som værende kreativt, for en på den alder ;-)
Kh Charlotte

Hanne sagde ...

Uh jeg vil gerne vinde. Jeg er ikke særlig skrap til at tyde opskrifter men Lenes måde forstår jeg, er igang med Babystrik på pinde 3 tager den fra side 1 af :)

Teresa sagde ...

Uh, jeg er med!
Jeg synes, jeg er heldig med den slags kreative overraskelser.... Både som giver og som modtager. Da jeg fyldte 30 i slutningen af december forrige år lavede mine veninder en nedtællings-pakkekalender til mig fyldt med søde hilsner og små gaver i en hel måned. Det var fantastisk.
Min svigermor og min mor strikker begge lystigt til mine unger.
Men oftest er det mig selv, der overrasker mig kreativt. Når det går op for mig, jeg godt kan hækle. Eller tegne. Eller skrive. eller hvad jeg nu prøver på. Som regel kan jeg jo godt, og det overrasker mig egentlig hver gang

murielpritchett sagde ...

Jeg fik en kær tegning af et barn for nylig, med blomster og hjerter :)

GiSP sagde ...

Jeg er begyndt at strikke igen efter mange års pause ... og det ser ud til, at jeg kan finde ud af det, hvilket i sig selv er en overraskelse. Jeg er i fuld gang med Babystrik på pinde 3,men det ville da være dejligt at lave noget til mig selv også.

Julie Søndergaard sagde ...

Min mor har lige været med til at give mig en ny symaskine, da den gamle gik i stykker, så det må da være en kreativ oplevelse om noget...
Desuden har jeg lige købt det lækreste økologiske mønske garn - og det dyreste garn, jeg nogensinde har købt, men jeg glæder mig til den oplvelse det bliver når jeg skal strikke i det.

Kh

Nanna sagde ...

Den sidste kreative overraskelse jeg har fået, er et sæt maskemarkører til strik af min mor :)

Anonym sagde ...

Åh, bare jeg vinder! Jeg vil så dele med min dejlige datter, som jeg iøvrigt deler så andet krea med. Hun har lige givet mig en sort fin pen.
alicekryel@gmail.com

Hafdís Ýr sagde ...

Nej, en lækker give away... En kollega har lige haft bogen "mere feminin strik" med på arbejde, sikke en skøn bog. Så mange ting jeg kunne tænke mig at give mig i kast med og nogle nye udfordringer. SÅ jeg må lige krydse fingre :)

tichtach sagde ...

En kreativ overraskelse? Hm. Det tror jeg faktisk må blive bloggeren Bettina Holst. Hun har lavet en daybed af en dør. Jeg har længe manglet en sofa. Og haft en dør for meget - og været træt af begge dele. Da jeg så hendes ide tænkte jeg: Selvfølgelig! To fluer med et smæk. Det er kreativitet for mig - at bruge dét, man allerede har og lave det om til det, man mangler.

Og bøgerne - ja, hun er stjernedygtig, og jeg er vild med bøgerne uden at havde fået dem købt. Så jeg vil meget gerne deltage - tusind tak :-)

KH
tina

gugge/Katrine sagde ...

Jeg vil meget gerne vinde de fine bøger! Sidst jeg blev kreativt overrasket, var over min mand, der til ansættelsessamtale som lærer, pralede med at han kunne strikke. Og efterfølgende kom hjem og lige skulle have noget hjælp til at genopfriske det strikning han lærte i skolen ;-)

Anonym sagde ...

Da min kollega gav mit et fødselsdagskort/kuvert hun selv havde foldet.

Hilsen Helle S./hellesv@hotmail.com

Marie-Louise sagde ...

Lene Holme Samsøe er intet mindre end genial! Jeg elsker hendes opskrifter og vil sidde med krydsede fingre og tæer. :-) Min sidste kreative overraskelse var fra min mor, som havde strikket den flotteste vest til min søn. marie-louise@ zenger.org

Pernille Pedersen sagde ...

Sikke nogle fine bøger, dem vil jeg vildt gerne vinde, så jeg kan pakke dem fint ind og give dem til min svigermor, som strikker og godt kunne bruge en lille overraskelse :)

Hvor godtfolk er... sagde ...

Ja da! Sidste kreative overraskelse må være en selvkomponeret fødselsdagssang fra min datter.

Britta Storm sagde ...

Hej ;-)

Maria sagde ...

Deltager gerne. Men er faktisk lidt i tvivl om hvad min sidste kreative overraskelse var. Jeg er ud af en meget sy og strikke glad familie, så håndarbejde har altid været en selvfølge til familiesammenkoster.
Den sidste rigtig overrakselse må være, da jeg i julegave fik et smykkekursus af min kusine, som hende og jeg skulle afsted på sammen.

Hilsen Maria - bolido€live.dk

Karen Elisabeth sagde ...

En kreativ overraskelse..?

Hmm...

Det var nok den blog-pakkekalender jeg deltog i... 24 lækre små overraskelser fra tre "fremmede" kvinder, hvor langt størstedelen af dem var hjemmelavede...
Jeg elskede det virkelig!
Det var helt sjovt at vågne op, og som noget af det første, løbe ud og åbne dagens pakke - Det var ligesom at være barn igen ;0)

Helle sagde ...

I søndags havde jeg fødselsdag og ved min hoveddør stod en lille fin trææske med et hestetømme-bånd, lavet på en "strikkelise" og derpå 2 hæklede dannebrogsflag.
Den meget lille flagranke er i sig selv en rigtig lækker kreation.. og pudsigt nok, har jeg længe ønsket sådan en.

I æsken var der fluffy-garn, the og kakaodrikke = til en kreativ hyggestund..

Måske med inspiration fra de fine bøger? Dem vil jeg i hvert fald rigtigt gerne vinde :-))

Helle - garnkoglen

Ravnmann sagde ...

Min datter overrasker mig konstant med hendes kreativitet. Hun har sådan en god farveforståelse.

Die HausFrau sagde ...

Rigtig fin give away! Af og til betaler det sig at være lidt flabet. :)

Pia Eriksen sagde ...

Wauw her er sandelig en præmie jeg godt gad vinde. Sidst der var en der overraskede mig med sin kreativitet, var da min mellemste datter havde lavet et syskrin til mig til mors dag.
tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

Marie sagde ...

Uh, dem vil jeg gerne vinde! Jeg er også helt vild med LHS's opskrifter. Jeg har bestilt 'suveræn strik' på biblioteket, men efter en måned er jeg stadig kun nr. 20 på listen. Så den må være god :-) Den sidste, der overraskede mig med en krea-gave, var min mor, som havde strikket en dejlig sweater til mig - efter jeg havde sukket efter den, hun havde strikket til sig selv og min søster. Så nu har vi alle tre ens hjemmestrikkede trøjer. Det er et ømt syn ;-)

Gitte sagde ...

Jeg elsker Lene Holme Samsøes designs og vil meget gerne vinde:-)

Mette Kokholm sagde ...

De strikbøger ser så spændende ud... jeg må være med..

Emilie sagde ...

Iha, inspirerende strikkebøger er altid et hit.
Jeg vil gerne være med i lodtrækningen.
En af de seneste krea-overraskelser, jeg har fået, var fra Giova i Holland, der sendte mig en masse fine ting, så jeg kan skrive en masse kreativ "snail mail"...

Gunthel sagde ...

Så kunne jeg måske blive bedre til at strikke.

Trine :) sagde ...

For noen spennede bøger - det vil jeg da HELT klart være med til<3
Jeg kommer ikke fra den mest kreative familie (hrms) men, den siste kreaoverraskelsen jeg fikk var vel en "kaffetromme" fra lillepiken... Den kunne godt nok larme;)
Men jeg "vet" det er en gave på vei - min søster har nemlig gått igang med å strikke de lækreste selbuvotter i LILLA til meg... Du kan tro jeg gleder meg...

DorteDaugaard sagde ...

Sidste krea overraskelse var da vist, da jeg vandt fine meraki-krea-projekter på instagram (åh, giver det mig dårligere odds her?!) :-)
Jeg håber sådan, at jeg vinder - så har jeg allerede store planer for den fine præmie! :-)

Hanne Bonde sagde ...

Min seneste gode kreaoplevelse har været at min store søn og hans kammerater er vilde med mine hæklede butterfly!

Anja sagde ...

Håber jeg lige kan nå at snige et lod med i denne fine give away! Min sidste kreaoverraskelse var, da min søn på næsten 7 år også ville være med til at "sy" på en karklud her i sommerferien og efter et stykke tid spontant udbryder "mor, det er altså helt vildt afslappende at sy!" Så selv en vildkat kan tæmmes med krea-ting... :D

Erika sagde ...

Sidste kreative overraskelse står mine børn næsten altid for. Ingen kan som dem sætte ord, billeder og materialer sammen på helt nye måder. :-)

...og åhhhh, hvor vil jeg gerne vinde den her.

Fru Forstad sagde ...

Jeg gider SÅ godt at vinde de bøger, trænger til at lave noget til mig, eftersom ALT hvad jeg krea-laver ender i børnebunkerne.

Klejs sagde ...

Kender faktisk en som vil blive glad for de bøger - jeg vil give dem videre til hende hvis jeg er den heldige.

Thea Dam Søby sagde ...

Uha ligner stedet jeg kunne finde en opskrift til mit fine moskusuld!
Kh Thea

Anonym sagde ...

������årh! Jeg fik de finest øreringe af min datter på 8år. Hun havde lavet dem i SFOen lige for sommerferien. De var pakket ind i silkepapir og lagt i en hjemme-foldet akveralpapirs æske. Ajmen altså...❤ P.s Elsker at strikke, men har aldrig strikket noget til mig selv - det skal være NU, hvis jeg vinder! ;-)

Hilsner fra Mie - mieras8@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...